OM FREEZIT

Kylväska, kolsyreis och termofotografering med Freezit.

Freezit AB är ett företag i Kallhäll, 2 mil norr om Stockholm, som tillverkar och säljer Kolsyreis / Torr-is i pelletsform för blästring och nedfrysning / köldtransporter / party. Vi har även  torr-is i 1 kg-block och ”vanlig” is i 6 kg-påsar.

Vill du veta med om hur vi jobbar? Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med kylväskor (kylväska), kolsyreis och termofotografering.Vi är även representant för IGLOO-kylväskor och DIDGERIDOONAS.

Freezit AB startade hösten 2000 . Ursprungligen var verksamheten enbart baserad på torr-is blästring, med en mobil enhet runt om i Stockholm/Mälardalen. I efterhand startade vi även tillverkning av Torr-is pellets i egen regi.

Då vi ökade försäljningen av torr-is till externa kunder så dök även behovet upp av att frakta och förvara torr-isen i isolerade behållare. Följden av detta blev att vi tog fram, det vi tycker, är marknadens bästa kylväskor, IGLOO och DIDGERIDOONAS, som vi är lagerhållande återförsäljare för.

2010 sålde vi blästrings-verksamheten och koncentrerar oss idag på tillverkning av kolsyre-is och försäljning.Med början 2011/12 kommer vi även kunna erbjuda Termografering(värmekamera).

Lager, tillverkning och försäljning ligger i Kallhälls Hantverkshus, Jättevägen 4, i Kallhäll , som ligger i Järfälla kommun 2 mil nordväst om Stockholm.